Radikale: Vi skal af med forbeholdet for at få mere indflydelse

- Vi siger ja den 3. december. Vi vil gerne være med i det fælles samarbejde. Vi vil gerne have indflydelse i Europa, siger Sofie Carsten Nielsen, retsordfører for De Radikale.

Hun er en af de ti politikere, vi har givet 60 sekunder og en smartphone til at overbevise os om et JA eller et NEJ den 3. december. Vi kaldet det #Brandtalen.

Sofie Carsten Nielsen og De Radikale vil gerne have færre forbehold.

- Vi går ind for fælles løsninger og mere samarbejde. Vi synes, at det giver mening, at når man har grænseoverskridende problemer, så finder man også grænseoverskridende løsninger, og dem finder man klart bedst i fællesskab i Europa, siger Sofie Carsten Nielsen.

Også i forhold til politiet.

- Når de skal finde løsninger på menneskehandel, pædofili, kriminalitet på internettet - alle de udfordringer vi står med - så løser vi dem bedst i fællesskab, siger Sofie Carsten Nielsen og tilføjer, at det også gælder det retslige samarbejde, så virksomheder f.eks. kan inddrive gæld på tværs af landegrænserne.

- Det gælder også i forhold til borgernes rettigheder, som man meget nemmere kan håndhæve, når man er med i fælles løsninger.

#Brandtalen

Vi har giver ti politikere 60 sekunder og en smartphone til at overbevise os om et JA eller et NEJ, når vi skal stemme den 3. december. Det kalder vi #Brandtalen.

Nu giver vi jer seere muligheden for at stemme de bedste argumenter op eller ned ad listen.