Ny afsløring: Holsts rådgiver skrev læserbreve

Efter at det er kommet frem, at forsvarsminister Carl Holsts (V) særlige rådgiver Christian Ingemann Nielsen er afsender på flere mails under valgkampen, kan JydskeVestkysten nu fortælle, at han også har afsendt flere læserbreve og pressemeddelelse både før og efter valgkampen.

Det skete, da han var ansat som personlig assistent for Holst, som dengang var regionsrådsformand i Syddanmark. 

Avisen har kigget på detaljerne i Word-dokumenterne, og de afslører, at dokumenterne er forfattet af en Christian Ingemann. Det drejer sig blandt andet om et par debatindlæg forfatter under valgkampen og en pressemeddelelse sendt til Ugeavisen Ribe.

JydskeVestkystens afsløring kommer efter at både TV 2, TV 2/Fyn, DR Syd og Radio 24syv tidligere torsdag kunne fortælle om e-mails afsendt fra Christian Ingemann Nielsens konto, ligesom en sms fra Carl Holst til en journalist viser, at han håndterede presse for ham.

Selv fastholdt Carl Holst over for TV 2 tidligere tirsdag, at Christian Ingemann Nielsen ikke har ført valgkamp for ham.

– Jeg mener ikke, han har ført valgkamp for mig. Han har løst nogle opgaver for mig, som skulle løses uanset om der var valgkamp eller ej. Han har bistået mig i min egenskab af regionsrådsformand, siger han til TV 2.

Selv var Christian Ingemann også ganske fåmælt, da TV 2 mødte ham tirsdag eftermiddag.

- Min tidligere ansættelse har ikke noget med mit nuværende job som særlig rådgiver at gøre. Jeg siger ingenting overhovedet. Hvad min tidligere ansættelse angår, henviser jeg til direktionen i Region Syddanmark, sagde han. 

Se konfrontationen med Christian Ingemann i videoen herover.