DF-ordfører vil trække på hjemmeværnet: Danmark er i fare

De over 3.000 mennesker, der de seneste dage er kommet til Danmark – hvoraf mange er fortsat til Sverige – er ikke flygtninge.

Sådan lyder meldingen fra Dansk Folkepartis forsvarsordfører Marie Krarup, der tidligere på dagen var gæst i Radio 24syv-programmet Cordua & Steno.

- Man er ikke flygtning, hvis man er rejst igennem fem fredelige lande. Man er flygtning, hvis man løber bort fra bomberne og slipper over på den anden side af grænsen. Har man ikke gjort det, så er man illegal indvandrer, siger hun og uddyber:

- De folk, der kommer, er folk, der har ressourcer til at rejse gennem masser af fredelige lande for at kalde sig flygtninge i Sverige.

Fylder landet op

De virkelige flygtninge må blive tilbage i hjemlandene, fordi de ikke har ressourcer til at rejse hertil, mener hun. Alt imens risikerer vi at ødelægge Danmark ved at ”fylde landet op med folk, der ikke har nogen mulighed for at blive integreret”, lyder det fra Krarup.

- Vi skal sørge for at Danmark overlever. Danmark ligger åbent. Det er simpelthen for ringe. Vi har i vores magt at forsvare grænserne. Vi gør det bare ikke. Når nu politiet står her med begrænsede ressourcer, så burde de have hjælp, siger hun.

Hjemmeværnet kan hjælpe

Den opgave kan ifølge Marie Krarup løses af beredskabet og hjemmeværnet – og det kan endda gøres indenfor af reglerne om grænsebevogtning, som vi grundet Schengen-samarbejdet må overholde. Det handler om selveste nationens fremtid.

- Når vi gelejder flygtninge gennem Danmark, er det reelt en ophævelse af lov og ret. Det er i virkeligheden en ophævelse af Danmark, når politiet laver sine egne regler, siger Marie Krarup og langer ud efter regeringen, der gør sig skyldig i et ”kæmpe svigt”.