Mads Holger om eget parti: Frygter de bruger ufine midler

Under valgkampen udnytter de mange folketingskandidater enhver chance for at sende en ørefigen afsted mod en modstander fra et andet parti. Modsat holder de fleste igen med at kritisere personer i egne rækker, men det ser den konservative folketingskandidat Mads Holger stort på.

Han retter nemlig lørdag skarp kritik mod sit eget parti, som han beskylder for mangelfuld rådgivning. 

PĂĄ den stemmeseddel, som danskerne fĂĄr i hĂĄnden i stemmeboksen pĂĄ torsdag, stĂĄr der nemlig ikke Mads Holger, nĂĄr man kigger listen med konservative folketingskandidater, men derimod Mads Holger Norgaard, skriver BT.

Og det har fået debattøren til at reagere.

- Det Konservative Folkeparti opfordrede mig til officielt at opstille under navnet Mads Holger, fordi det er disse navne, som vælgerne kender mig som. Jeg har aldrig lagt skjul på at bære det fulde navn Mads Holger Norgaard Madsen efter min kære morfar, der var frihedskæmper, men nu er det bare sådan, at de fleste kender mig som Mads Holger alene, skriver  Mads Holger til BT.

Jarlov favoriseres

Mads Holger mistænker sit parti for at favorisere partifællen Rasmus Jarlov. De to er nemlig i hård kamp om et mandat i Københavns Omegns Storkreds. Og med Norgaard som efternavn, tvinges Mads Holger akkurat lige under Jarlov

- Dette finder jeg hverken demokratisk eller rimeligt, og jeg frygter, at Det Konservative Folkeparti med ufine midler forsøger at påvirke valget og tilkende Rasmus Jarlov en skrivebordssejr, da denne pludselige ændring på stemmesedlen også bevirker, at jeg i alle andre kredse end mine egne flyttes en plads ned ad listen og således under Rasmus Jarlov, forklarer Mads Holger til BT.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, Mad Holger retter kritik mod sit eget parti. Tidligere har han gjort det klart, at han ikke er begejstret for partiets STOP-kampagne, hvor partiformand Søren Pape Poulsen siger ”stop nazi-islamisme”. Det budskab står Mads Holger ikke helt inde for.

- Jeg er ikke specielt pjattet med nazisme, ej heller med rabiat islamisme, men som teolog har jeg måske lidt vanskeligt ved at sammenkæde de to begreber, siger han.

1. juni indledte Mads Holger sĂĄledes sin egen ”start”-kampagne. Et af budskaberne her lyder ”start respekten for kongehuset”.Â