Twitter-brugere: Folketinget er en børnehave

Retorikken i folketingssalen under tirsdagens spørgetime, som i øvrigt er den sidste inden et valg, var til stor morskab for politikerne i salen. Men på Twitter var der mange, der havde en anden holdning.

Spørgetimen med statsministeren blev indført af Helle Thorning-Schmidt som erstatning for de nu hedengangne tirsdags-pressemøder. Men formen hvor alle partiledere får lov til at stille spørgsmål til statsministeren er blevet kritiseret ofte både inden for og uden for Folketinget. Og denne tirsdag var altså ingen undtagelse.

"Verdens dyreste børnehave" skriver eksempelvis Twitter-brugeren @kasperottzen på Twitter med henvisning til debatten i folketingssalen.

Og han er ikke den eneste, der ikke var imponeret over politikernes indsats i arbejdet for folkestyret i dag. 

@julienykjaer så vist med, da højre side af salen grinede og kom med tilråb, mens Thorning talte. Og samme vej rundt da transportminister Magnus Heunicke kom med tilråb, mens Lars Løkke Rasmussen havde taletid. 

Og så var der selvfølgelig skuffelse i oppositionen over, at der heller ikke i dag blev udskrevet valg.

I toppen af artiklen kan du se videoen fra spørgetimen i folketingssalen i dag. 

Følg valget på Twitter: #tv2valg

#tv2valg er TV 2's officielle hashtag under valget, og her kan du løbende få seneste nyt fra TV 2, dem du følger på Twitter og selv deltage i debatten med dine tweets