S-borgmester kalder ny S-kampagne for 'problematisk'

Det er ikke kun blandt oppositionen, at man skyder med skarpt mod den nye kampagne fra Socialdemokraterne, der går hårdt til angreb på Lars Løkke Rasmussen (V).

Også i partiets egne rækker melder der sig nu kritiske røster i form af Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard (S), der betegner kampagnen som problematisk.

- Jeg vil til enhver tid vælge at have fokus på det politiske indhold og diskutere nulvækst. For Løkkes nulvækst kommer til at betyde, at vi skal fyre offentligt ansatte ude i kommunerne, siger han til TV 2.

Derfor er Jacob Bjerregaard heller ikke begejstret for kampagnen, der under slagordene: "Hvem skal betale Løkkes regninger?" peger fingre af Venstres partiformand.

- Nulvækst er en vanvittigt vigtig diskussion, og derfor vil jeg heller ikke bruge denne form for kampagnemetode, fordi jeg er bange for, at det nu kommer til at handle om Løkkes bilagssager, i stedet for substansen, siger han.

Dermed slutter borgmesteren sig til koret af politikere og menige borgere, der offentligt har udtrykt deres kritik eller forargelse over kampagnen, som af mange betegnes som "et ubehageligt personangreb".

-  Trist, trist, trist hvis dette fra S er startskuddet til en beskidt valgkamp blottet for reelt politisk debat, skrev blandt andet Liberal Alliances partiformand Anders Samuelsen på Facebook om kampagnen, der blev lanceret fredag.