- Du lyder som en gadesælger, Trads

Du kan se Besserwisserne på TV 2 PLAY her

Politisk kommentator David Trads argumenterede i det politiske magasin ”Besserwisserne” ihærdigt for, at 14. maj ville være et godt bud på en valgdato for Helle Thorning-Schmidt.

- Du lyder som en gadesælger, replicerede kommentator Hans Engell efter at have hørt den ihærdige argumentation for at torsdag den 14. maj skulle være et godt bud på en dato for at afholde valg.

Efter udsendelsen valgte David Trads dog at trække buddet på en valgdato tilbage. 14. maj er nemlig helligdagen Kristelig Himmelfartsdag.

- Nå, der bliver nok ikke valg. Nyt gæt er 12. maj, skriver David Trads på Twitter og underskylder at hans kalender er amerikansk og uden angivelse af helligdage.

Trods kalenderproblemerne føler Trads sig dog overbevidst om, at valget vil blive udskrevet inden længe, da regeringen og den støttepartier står godt i flere meningsmålinger.

Du kan se Besserwisserne på TV 2 PLAY her

Besserwisserne

De politiske besserwissere står for skud, når TV 2 NEWS’ vært inviterer en række politiske redaktører, analytikere og kommentatorer i studiet for at holde dem op på deres analyser. Gik det, som de forudsagde, eller blev de udsat for kløgtigt spin?

Besserwisserne sendes hver fredag klokken 18.10 på TV 2 NEWS.