Mogensen & Kristiansen: Løkke skal vise, at han er værdig

Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen skal bruge sin tale på partiets landsmøde i den kommende weekend til at vise, at vælgerne trygt kan overlade nøglerne til statsministeriet til ham.

Sådan lyder vurderingen fra de to politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen i denne uges udgave af "Tirsdagsanalysen" på TV 2 News.

- Lars Løkke har stadig et lille tillidsproblem i forhold til vælgerne. Så han skal i sin tale vise, at han er værdig til at blive landets næste statsminister. Han skal efterlade et indtryk af, at han har styr på det, at han har styr på økonomien, siger Michael Kristiansen

- Han skal ligne en statsminister maksimalt, når han går op på den der talerstol. Han skal også tage nogle af de hårde beslutninger med. Nulvæksten for eksempel, tilføjer Peter Mogensen, der forudser, at det bliver en tale direkte til vælgerne.      

De to kommentatorer mener, at Venstre-formanden skal vinde den tillid tilbage hos vælgerne, som han mistede i forbindelse med de sager, der blandt andet førte til et ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde i partiet i juni.

Se et uddrag fra Tirsdagsanalysen med Mogensen og Kristiansen i klippet ovenfor.