Thorning: Du skylder mig 1800 kroner, Breinholt

Helle Thorning-Schmidt skal ikke have et topjob i EU.

Det står klart, efter at EU-landenes stats- og regeringschefer lørdag aften er blevet enige om, at polens premierminister Donald Tusk overtager posten om EU-præsident.

Spekulationerne om, hvorvidt Thorning ville tage posten, har floreret i danske og udenlandske medier længe. Og svaret fra Thorning har været det samme hver eneste gang: Jeg skal ingen steder.

I april i år gæstede statsministeren det populære TV 2-program,Natholdet. Og her væddede hun 1800 kroner med værten Anders Breinholt, der var overbevis om, at hun ville forlade posten til fordel for en tjans i EU.

- Jeg siger, du smutter, lød det fra Breinholt.

- Jeg siger, at jeg bliver. 1.800 kroner: De ligger her. Det er dine - altså indtil videre. Men de bliver mine, svarede Thorning.

Det skete som bekendt ikke, og her til aften gav statsministeren udtryk for, at hun gerne vil have sin gevinst:

Pengene er på vej

Og det skal hun nok få, tyder det på. Anders Breinholdt skriver på Twitter:

tv2.dk fangede Anders Breinholdt lørdag aften, men han havde ikke yderligere kommentarer til nederlaget, da han grublede over, hvordan pengene skal leveres.

Statsministerens friske opdatering på Facebook er blevet positivt modtaget og har i skrivende stund mere end 5000 synes godt om-tilkendegivelser og 130 delinger.

Se klippet fra Natholdet øverst på siden.