HOS TRADS: 'Skolereform er et dejligt fremskridt'

I dag er en dejlig dag, konstaterer David Trads, vært for tv2.dk's politiske magasin, fordi over en halv million dansk børn har første skoledag - vel og mærke den første efter den nye folkereform med flere skoletimer og mere fokus på bevægelse:

- Jeg tror, at de børn, der i dag begynder i folkeskolen, vil komme til at opleve en bedre undervisning og hverdag, fordi den nye folkeskolereform virkelig er et vigtigt skridt i den rigtige retning, fastslår Trads, der understreger, at nu kommer det lange, seje træk, hvor reformen skal rulles ud:

- Nu er det selvsagt afgørende, at vi alle - forældre, børn, lærere, politikere - tager 'ja-hatten' på og beslutter for, at det her projekt simpelthen bare skal lykkes.

Se hele kommentaren i linket ovenfor.

David Trads

Mit navn er David Trads, jeg er vært på 'Hos Trads', og jeg er passioneret iagttager af dansk og international politik.

Jeg er et holdningsmenneske. Ikke bare den såkaldte 'nøgne journalist', der lidenskabsløst dækker, hvad der sker. Derfor forsøgte jeg osse i sin tid at blive folketingsmedlem for Socialdemokratiet. I dag betragter jeg mig selv som en journalistisk fritænker.

Jeg holder ikke med noget parti eller nogen blok, men jeg tager ofte stilling til konkrete sager - og jeg glæder mig meget til at få spændende gæster i mit studie, så vi kan inspirere til debat.