Kofod 'Hos Trads': EU er vejen til flere job

For Jeppe Kofod, den socialdemokratiske spidskandidat til Europa-Parlamentet, er EUs vigtigste opgave lige nu at skaffe job til europæerne:

- Der er ikke noget vigtigere end at få gang i beskæftigelsen igen. At få folk i arbejde. Det er lidt af en katastrofe, at vi har over 26 millioner arbejdsløse i Europa, og at hver fjerde unge menneske er uden job, fastslår han i tv2.dk’s politiske magasin ‘Hos Trads’, hvor vi 

Se hele interviewet med Jeppe Kofod i linket ovenfor, hvor han fortæller, hvilke emner, der er vigtigst for ham i Europa-Parlamentet - heriblandt kampen mod social dumping, kampen for arbejdstageres rettigheder, og hvordan han vil sikre fairness i forhold til børnecheks.

David Trads

Mit navn er David Trads, jeg er vært på 'Hos Trads', og jeg er passioneret iagttager af dansk og international politik.

Jeg er et holdningsmenneske. Ikke bare den såkaldte 'nøgne journalist', der lidenskabsløst dækker, hvad der sker. Derfor forsøgte jeg osse i sin tid at blive folketingsmedlem for Socialdemokratiet. I dag betragter jeg mig selv som en journalistisk fritænker.

Jeg holder ikke med noget parti eller nogen blok, men jeg tager ofte stilling til konkrete sager - og jeg glæder mig meget til at få spændende gæster i mit studie, så vi kan inspirere til debat.